Praedor EPH generaattori

Tervehdys! Kaikki tämän generaattorin ihmiset, eläimet ja hirviöt ovat Praedor 1.0:n mukaisia, muutamaa ylläriä lukuunottamatta, jotka varmaan spottaatte helposti.

Taso (mämmikoura - yli-inhimillinen) vaikuttaa todennäköisesti hahmon ominaisuuksiin. Mämmikoura-tasoisen hahmon ominaisuudet (ruumis, notkeus jne) heitetään kolmella ylimääräisellä nopalla, mutta 3 parasta noppaa jätetään pois. Vastaavasti yli-inhimillinen-tasolla ominaisuudet heitetään kolmella nopalla, mutta tällä kertaa kolme huonointa noppaa jätetään pois. Praedor-tasolla käytetään yhtä bonus-noppaa, tavis-tasolla ylimääräisiä noppia ei heitetä, jne. Tasoa säätämällä voi siis helposti arpoa esim. ryhmän toheloita metsärosvoja, tai tappavan lauman todella v-mäisiä petoja.

Ihmisten syvä haava lasketaan kaavalla floor((Ruumis-11)/7)+6 ja veri floor((Ruumis-3)/2)+7. Eläinten vaurio, syvä haava ja veri voisi periaatteessa olla laskettavissa samoilla kaavoilla, mutta niihin tulee eliön koon, kynsien pituuden, varpaiden määrän yms. ominaisuuksien mukaan niin paljon bonuksia yms. että tulos olisi kuitenkin vain suuntaa-antava. Siksi eläinten ja petojen veri, syvä haava ja vaurio kuvaavat nyt keskimääräisen olennon arvoja. Reipas PJ muokkaa niitä helposti hahmon mukaan.

Praedor-roolipelissä joillakin hahmoilla on ylimääräisiä ominaisuuksia, esim muumiolla vaurio +3 asetta käytettäessä, mutta näitä ei käytetä tässä generaattorissa. Myöskään erikoispiirteistä johtuvia muutoksia ei ole lisätty ominaisuuksiin. Tarkista siis ylimääräiset säännöt sun muut ohjekirjasta.

Keskiarvo näyttää ominaisuuksien (ruumis, notkeus jne.) keskiarvon. Tästä voi kätevästi tarkistaa, kuinka tehokkaita hahmoja tuli arvottua.

Sivu on ihan mukavasti tulostettavissa, kokeile selaimen print-preview toimintoa.

Generaattorin lähdekoodi on ladattavissa tästä (piakkoin). En lisää tähän uusia ominaisuuksia, mutta jos joku haluaa käyttää tätä jossain muualla tai muokata tätä eteenpäin, please be my guest. Jos jonkun eliön tiedoissa on virheitä, laita palautetta rantala piste lauri ät gmail piste com. Jos sulla on jokin hyvä idea, joka on kohtalaisella vaivalla toteutettavissa (rutiini ohjelmointitaito-heitto), niin kerro, saatan toteuttaa...

Jos halua nopeasti laittaa jotain kommenttia, kommaa blogiini.

Tippejä otetaan vastaan:
1K3vLYoe9p5JNRPyU3TFpsFMLGZEADKEgK

Generaattoriin